Specialistsjuksköterska – Bemanningsföretag för specialistsjuksköterskor

Jobba som specialistsjuksköterska genom Docia – vi erbjuder ett flexiblare arbetsliv med större frihet och en bättre lön!

Sjuksköterska

Som anställd genom Docia får du

 • Frihet och flexibilitet
 • Personlig kontaktperson
 • Förmånliga villkor och bra lön
 • Kompetensutveckling och fortbildning

Om frihet, hög ersättning och nya möjligheter är viktigt för dig så har du hittat rätt! Vi på Docia är ett vårdbemanningsföretag som genuint bryr oss om våra specialistsjuksköterskor och gör vårt bästa för att lära känna dig samt förstå dina behov och vad som driver just dig framåt i karriären. Vi tror på dig och gör allt för att stötta dig när du antar din nästa utmaning.

På Docia lovar vi dig förutom konkurrenskraftiga löner och frihet också kompetensutveckling samt en personlig kontaktperson. Vi vill tillsammans med dig förbättra vården!

Docias mål är att bli det bästa bemanningsföretaget för specialistsjuksköterskor.

Hur är det att arbeta som specialistsjuksköterska inom bemanning?

Som specialiserad bemanningssjuksköterska hos Docia har du flexibilitet att själv kunna välja vilka uppdrag du vill ta, både vad gäller inriktning, ort och omfattning. Vårdbristen gör att det ständigt finns nya, spännande uppdrag tillgängliga, till den ersättningen som vårdpersonal förtjänar! Genom Docia får du en personlig konsultchef som lär känna dig och dina behov och hjälper dig att skräddarsy ditt nästa vårduppdrag.

Vad tjänar en specialistsjuksköterska – Löner 2024?

Lönen för en specialistsjuksköterska inom vårdbemanning är betydligt högre än vid en anställning genom kommun eller landsting. Ersättningen varierar lite utifrån faktorer som uppdragsort, tid på året, arbetsuppgifter och arbetsbelastningen på placeringen. Den genomsnittliga lönen för en hyrspecialistsjuksköterska hos oss på Docia ligger på mellan 60 000 kr och cirka 80 000 kr i månaden. Om du föredrar att fakturera genom eget bolag är det inget problem! Hör gärna av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Varför ska du välja Docia?

Som vårdkonsult hos Docia får du bland annat:

 • En arbetsgivare som genuint bryr och engagerar sig i din karriär
 • Konkurrenskraftig ersättning och bra villkor
 • Större frihet och flexibilitet
 • Uppskattning för din arbetsinsats
 • Kompetensutveckling
 • Personlig service från erfarna konsultchefer

För oss är det viktigt att veta vad du värderar i din karriär för att vi tillsammans ska nå dit. Den personliga relationen är för oss avgörande för att kunna ge bästa möjliga service och hitta de rätta uppdragen till just dig. Vi är väldigt måna om att du ska trivas hos oss och få tydlig information om uppdraget så att du kan göra ett så bra arbete som möjligt.

Hur börjar du som bemanningssjuksköterska?

Att ta steget att bli specialist-hyrsjuksköterska är enkelt, det räcker med en intresseanmälan från dig och sedan kommer en av våra professionella konsultchefer att återkomma! Konsultcheferna kan berätta mer om hur det är att arbeta som konsult och alla fördelar det medför. Konsultcheferna kan även besvara eventuella frågor och när ni har en gemensambild av hur vägen framåt ska se ut så kommer du att matchas mer uppdrag som passar just dig! Vi ser fram emot att välkomna dig med öppna armar till rollen som konsultsjuksköterska på Docia.

Lediga tjänster just nu

Vi har just nu lediga tjänster för specialistsjuksköterskor och våra konsultchefer finns tillgängliga för att matcha dig med rätt uppdrag. Tveka inte att höra av dig till oss på Docia idag för att ta första steget och börja ditt nya drömjobb imorgon eller när det passar dig!

Kom i kontakt med oss

Läs några inspirerande historier om hur andra lyckades nå sina drömjobb genom Docia

Ögonläkare - Bemanningsföretag för oftalmologer

Ögonläkare hos Docia – Vägen mot ditt nästa uppdrag till ersättningen du förtjänar, börjar hos oss!

Läs mer

Arbetsterapeut & Fysioterapeut - Bemanningsföretag för terapeuter

Arbetsterapeut & Fysioterapeut – Som bemanningskonsult hos oss styr du över ditt eget arbetsliv och din löneutveckling!

Läs mer

Bemanningsbarnmorska - Bemanningsföretag för barnmorskor

Barnmorska hos Docia – jobba inom bemanning, med spännande uppdrag till den ersättningen du som barnmorska förtjänar!

Läs mer

Endast det bästa är gott nog

Vi vill vara den bästa arbetsgivaren för marknadens bästa vårdkonsulter. I alla kontakter du har med oss vill vi ge dig bäst möjliga service. Vi på Docia tar alltid ett extra steg för att du ska vara nöjd med oss. För oss är en nöjd konsult en bra konsult. Det är så vi arbetar för att göra svensk sjukvård ännu bättre.

Är du läkare, sjuksköterska eller arbetar inom tandvården?
Resan mot ett friare arbetsliv börjar hos oss.

Läs mer om hur vi arbetar

Vi vill ge tillbaka

Docia är stolt sponsor till Läkare utan gränser. Vår vision har alltid varit att återinvestera i vården, vilket skapar ett cirkulärt kretslopp. Vår verksamhet ska alltid stå i samklang med vad som utvecklar, prioriteras och efterfrågas i vården. Varje år väljer vi att stötta läkare utan gränser och deras fantastiska arbete med att hjälpa utsatta runtom i världen.

Läs mer om hur vi hjälper till

Docia är en arbetsgivare som geniunt bryr sig

För Veronica var det en stor skillnad när hon bytte från ett annat bemanningsföretag till Docia.
– Jag arbetade för ett annat bemanningsföretag, tidigare, men när jag började på Docia 2016 kände jag att jag äntligen hittade rätt. Det är verkligen stor skillnad och jag känner mig klart mer uppskattad.

Det är underbart att ha en arbetsgivare som genuint bryr sig om en och ser till att man trivs, alltid är tillgänglig och gör det lilla extra.

Läs mer om andra konsulters historia

Bemanningsföretag inom vården

Vi arbetar aktivt för att vara marknadens bästa arbetsgivare
för marknadens bästa
vårdkonsulter.

  Anmäl intresse för att få mer information