Veronica hittade rätt arbetsgivare

För Veronica var det stor skillnad när hon bytte från ett annat bemanningsföretag till Docia. Jag arbetade för ett annat bemanningsföretag tidigare, men när jag började på Docia 2016 kände jag att jag hittade rätt! Det är verkligen stor skillnad och jag känner mig klart mer uppskattad.

  • Docia är en genuin arbetsgivare
  • Docia bryr sig
  • Docia visar engagemang
  • Docia uppskattar mitt arbete

Docia – Arbetsgivare som genuint bryr sig

För Veronica var det stor skillnad när hon bytte från ett annat bemanningsföretag till Docia.
– Jag arbetade för ett annat bemanningsföretag tidigare, men när jag började på Docia 2016 kände jag att jag hittade rätt! Det är verkligen stor skillnad och jag känner mig klart mer uppskattad. Det är underbart att ha en arbetsgivare som genuint bryr sig om en och ser till att man trivs, alltid är tillgänglig och gör det lilla extra, vilket är en stor skillnad från anställningar hos landstingen.

Som konsultsjuksköterska hos Docia innebär det att Veronica bidrar och stöttar den befintliga verksamheten när det finns behov. Det innebär också att Veronica får fortsätta att jobba med det hon älskar.
– Redan vid första kontakten med Docia var de väldigt hjälpsamma och lyssnade till mig och mina behov. Jag angav hur och när jag ville arbeta och utefter det så skickade Docia förslag på uppdrag som passade mina önskemål.
Jag är väldigt nöjd över kontakten som jag har både med Docia som företag och min konsultchef där.
”Hon är fantastiskt duktig och gör allt för att jag ska känna mig uppskattad!”

 

Läs mer om hur det är att arbeta på Docia

Endast det bästa är gott nog

Vi vill vara den bästa arbetsgivaren för marknadens bästa vårdkonsulter. I alla kontakter du har med oss vill vi ge dig bäst möjliga service. Vi på Docia tar alltid ett extra steg för att du ska vara nöjd med oss. För oss är en nöjd konsult en bra konsult. Det är så vi arbetar för att göra svensk sjukvård ännu bättre.

Är du läkare, sjuksköterska eller arbetar inom tandvården?
Resan mot ett friare arbetsliv börjar hos oss.

Läs mer om hur vi arbetar

Vi vill ge tillbaka

Docia är stolt sponsor till Läkare utan gränser. Vår vision har alltid varit att återinvestera i vården, vilket skapar ett cirkulärt kretslopp. Vår verksamhet ska alltid stå i samklang med vad som utvecklar, prioriteras och efterfrågas i vården. Varje år väljer vi att stötta läkare utan gränser och deras fantastiska arbete med att hjälpa utsatta runtom i världen.

Läs mer om hur vi hjälper till

Docia är en arbetsgivare som geniunt bryr sig

För Veronica var det en stor skillnad när hon bytte från ett annat bemanningsföretag till Docia.
– Jag arbetade för ett annat bemanningsföretag, tidigare, men när jag började på Docia 2016 kände jag att jag äntligen hittade rätt. Det är verkligen stor skillnad och jag känner mig klart mer uppskattad.

Det är underbart att ha en arbetsgivare som genuint bryr sig om en och ser till att man trivs, alltid är tillgänglig och gör det lilla extra.

Läs mer om andra konsulters historia

Bemanningsföretag inom vården

Vi arbetar aktivt för att vara marknadens bästa arbetsgivare
för marknadens bästa
vårdkonsulter.

    Anmäl intresse för att få mer information