Bemanningssjuksköterska – Bemanningsföretag för sjuksköterskor

Bemanningssjuksköterska hos Docia – ta steget till ett flexiblare arbetsliv med större frihet samtidigt som du tjänar bättre!

Sjuksköterska

Som anställd genom Docia får du

 • Frihet och flexibilitet
 • Personlig kontaktperson
 • Förmånliga villkor och bra lön
 • Kompetensutveckling och fortbildning

Vi på Docia arbetar aktivt för att vara marknadens bästa bemmaningsföretag för sjuksköterskor och därmed ha marknadens bästa vårdkonsulter. Docia finns här för dig som är eller vill bli bemanningssjuksköterska/hyrsjuksköterska och hitta ditt nästa välbetalda drömuppdrag! Genom oss får du en personlig relation med en konsultchef som ser dina behov, tror på dig och gör allt för att underlätta och stötta dig i din karriär!

Hur är det att arbeta som bemanningssjuksköterska?

Som bemanningssjuksköterska hos Docia har du flexibilitet genom att själv kunna välja vilka uppdrag du vill ta, både vad gäller inriktning, ort, omfattning och placering. Samtidigt har du trygghet i en arbetsgivare som genuint bryr sig om DIG och den viktiga balansen mellan din livssituation och karriär. Vårdbristen gör att det ständigt finns nya, spännande uppdrag tillgängliga, till den ersättningen som vårdpersonal förtjänar!

Hyrsjuksköterska – Så här ser lönen ut 2024

Som bemanningssjuksköterska/hyrsjuksköterska hos Docia varierar lönen en del beroende på faktorer som uppdragsort, tid på året, arbetsuppgifter och arbetsbelastningen på placeringen.

Den genomsnittliga lönen som bemanningssjuksköterska/hyrsjuksköterska hos ossligger på mellan 48 000 kr och cirka 68 000 kr i månaden.  När du arbetar genom oss väljer du själv om du vill ha lön eller om du föredrar att fakturera genom eget bolag. Vi hjälper dig givetvis med uppstarten av bolag. Tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Varför ska du välja Docia?

Som vårdkonsult hos Docia får du bland annat:

 • En arbetsgivare som genuint bryr och engagerar sig i din karriär
 • Konkurrenskraftig ersättning och bra villkor
 • Större frihet och flexibilitet
 • Uppskattning för din arbetsinsats
 • Kompetensutveckling
 • Personlig service från erfarna konsultchefer

För oss är det viktigt att veta vad du värderar i din karriär för att vi tillsammans ska nå dit. Den personliga relationen är för oss avgörande för att kunna ge bästa möjliga service och hitta de rätta uppdragen till just dig. Vi är väldigt måna om att du ska trivas hos oss och få tydlig information om uppdraget så att du kan göra ett så bra arbete som möjligt.

På Docia lovar vi dig konkurrenskraftiga löner, kompetensutveckling, frihet och flexibilitet samt en personlig kontaktperson. Vi vill tillsammans med dig förbättra vården och skräddarsyr uppdrag för just DIN profil och livssituation!

Hur börjar du som bemanningssjuksköterska?

Första steget är att komma i kontakt med någon av våra professionella konsultchefer som sedan lär känna dig, dina behov och dina önskemål. Konsultcheferna kan berätta mer om hur det är att arbeta som bemanningssjuksköterska samt alla fördelar och möjligheter som kommer med arbetet så att du får en helhetsbild. Konsultcheferna kan också besvara alla dina frågor och funderingar kring vad det innebär att vara konsult. När eventuella frågetecken är utredda och du insett att det här är vägen framåt för dig och din karriär så kommer konsultcheferna göra sitt allra bästa för att skräddarsy rätt uppdrag just för dig. Konsultchefernas uppdrag är också att underlätta med allt praktiskt runtomkring så att du bara kan fokusera på det du gör bäst – arbeta inom vården!

Vi ser fram emot att välkomna dig med öppna armar till rollen som konsultsjuksköterska på Docia.

Hur beskriver en konsultsamarbetet med Docia?

Veronica har varit konsult hos Docia sedan 2016.
– Jag har tidigare erfarenhet både från att arbeta inom landstinget men även från ett annat bemanningsföretag, men när jag började på Docia kände jag att jag hittade rätt! Det är verkligen stor skillnad och jag känner mig klart mer uppskattad. Det är underbart att ha en arbetsgivare som genuint bryr sig om en och ser till att man trivs, alltid är tillgänglig och gör det lilla extra. Redan vid första kontakten med Docia var de väldigt hjälpsamma och lyssnade till mig och mina behov. Jag angav hur och när jag ville arbeta och utefter det så skickade Docia förslag på uppdrag som passade mina önskemål.

Lediga tjänster just nu

Vi har lediga sjukskötersketjänster i hela Sverige och våra konsultchefer finns tillgängliga för att matcha just dig med rätt uppdrag. Gör som hundratals andra inom vården, tveka inte att höra av dig till oss på Docia idag för att börja ditt nya arbete imorgon eller när det passar dig!

Kom i kontakt med oss

Läs några inspirerande historier om hur andra lyckades nå sina drömjobb genom Docia

Ögonläkare - Bemanningsföretag för oftalmologer

Ögonläkare hos Docia – Vägen mot ditt nästa uppdrag till ersättningen du förtjänar, börjar hos oss!

Läs mer

Arbetsterapeut & Fysioterapeut - Bemanningsföretag för terapeuter

Arbetsterapeut & Fysioterapeut – Som bemanningskonsult hos oss styr du över ditt eget arbetsliv och din löneutveckling!

Läs mer

Bemanningsbarnmorska - Bemanningsföretag för barnmorskor

Barnmorska hos Docia – jobba inom bemanning, med spännande uppdrag till den ersättningen du som barnmorska förtjänar!

Läs mer

Endast det bästa är gott nog

Vi vill vara den bästa arbetsgivaren för marknadens bästa vårdkonsulter. I alla kontakter du har med oss vill vi ge dig bäst möjliga service. Vi på Docia tar alltid ett extra steg för att du ska vara nöjd med oss. För oss är en nöjd konsult en bra konsult. Det är så vi arbetar för att göra svensk sjukvård ännu bättre.

Är du läkare, sjuksköterska eller arbetar inom tandvården?
Resan mot ett friare arbetsliv börjar hos oss.

Läs mer om hur vi arbetar

Vi vill ge tillbaka

Docia är stolt sponsor till Läkare utan gränser. Vår vision har alltid varit att återinvestera i vården, vilket skapar ett cirkulärt kretslopp. Vår verksamhet ska alltid stå i samklang med vad som utvecklar, prioriteras och efterfrågas i vården. Varje år väljer vi att stötta läkare utan gränser och deras fantastiska arbete med att hjälpa utsatta runtom i världen.

Läs mer om hur vi hjälper till

Docia är en arbetsgivare som geniunt bryr sig

För Veronica var det en stor skillnad när hon bytte från ett annat bemanningsföretag till Docia.
– Jag arbetade för ett annat bemanningsföretag, tidigare, men när jag började på Docia 2016 kände jag att jag äntligen hittade rätt. Det är verkligen stor skillnad och jag känner mig klart mer uppskattad.

Det är underbart att ha en arbetsgivare som genuint bryr sig om en och ser till att man trivs, alltid är tillgänglig och gör det lilla extra.

Läs mer om andra konsulters historia

Bemanningsföretag inom vården

Vi arbetar aktivt för att vara marknadens bästa arbetsgivare
för marknadens bästa
vårdkonsulter.

  Anmäl intresse för att få mer information