Vårdcentralen samarbetar endast med Docia

Samarbetet med Docia fungerar väldigt bra och något vi värdesätter väldigt högt med dem är hur de ger en skräddarsydd helhetslösning inför varje behov som behöver täckas.

  • Docia levererar helhetslösningar
  • Docia gör det lilla extra
  • Docia ligger i framkant
  • Docia är snabba och flexibla

Jag har jobbat på läkarhuset sedan 2017, är sjuksköterska och jobbar numera som verksamhetschef och delägare är vårdcentralen och Rehab.

Jag har samarbetat med Docia under en längre tid och har fått hjälp med både sjuksköterske- och läkarbemanning. Samarbetet fungerar väldigt bra och något jag värdesätter väldigt högt med dem är hur de ger en skräddarsydd helhetslösning inför varje behov som behöver täckas. Jag har arbetat med flera bemanningsföretag och jag måste ändå säga att Docia ligger i framkant vad gäller återkoppling och snabba åtgärder. Personalen på Docia är skämtsam och lätt att ha och göra med, man märker tydligt att företaget präglas av deras värderingar där bland annat personlig kontakt och engagemang ingår. Docia är ett företag som gör det lilla extra för sina kunder och konsulter.

Per berättar om sin upplevelse

Det är första gången vi samarbetar med ett bemanningsföretag och Docia är otroligt lyhörda för våra behov. Ärliga och raka i sin kommunikation vilket jag som kund uppskattar och värdesätter. Det är bra kvalité på konsulterna ifrån Docia och dem gör verkligen sitt yttersta för att hjälpa oss.

Läs mer

Sima är väldigt nöjd med Docia

Jag har arbetat på Aleris sedan januari 2014. Som verksamhetschef ansvarar jag för personal, ekonomi, arbetsmiljö, avtal, verksamhetsutvecklingen och många andra roliga arbetsuppgifter.
Jag har förmånen att arbeta med ett kompetent, engagerat och professionellt team på Aleris Axesshuset i Göteborg.

Läs mer om vad Sima tycker

Endast det bästa är gott nog

Vi vill vara den bästa arbetsgivaren för marknadens bästa vårdkonsulter. I alla kontakter du har med oss vill vi ge dig bäst möjliga service. Vi på Docia tar alltid ett extra steg för att du ska vara nöjd med oss. För oss är en nöjd konsult en bra konsult. Det är så vi arbetar för att göra svensk sjukvård ännu bättre.

Är du läkare, sjuksköterska eller arbetar inom tandvården?
Resan mot ett friare arbetsliv börjar hos oss.

Läs mer om hur vi arbetar

Vi vill ge tillbaka

Docia är stolt sponsor till Läkare utan gränser. Vår vision har alltid varit att återinvestera i vården, vilket skapar ett cirkulärt kretslopp. Vår verksamhet ska alltid stå i samklang med vad som utvecklar, prioriteras och efterfrågas i vården. Varje år väljer vi att stötta läkare utan gränser och deras fantastiska arbete med att hjälpa utsatta runtom i världen.

Läs mer om hur vi hjälper till

Docia är en arbetsgivare som geniunt bryr sig

För Veronica var det en stor skillnad när hon bytte från ett annat bemanningsföretag till Docia.
– Jag arbetade för ett annat bemanningsföretag, tidigare, men när jag började på Docia 2016 kände jag att jag äntligen hittade rätt. Det är verkligen stor skillnad och jag känner mig klart mer uppskattad.

Det är underbart att ha en arbetsgivare som genuint bryr sig om en och ser till att man trivs, alltid är tillgänglig och gör det lilla extra.

Läs mer om andra konsulters historia

Bemanningsföretag inom vården

Vi arbetar aktivt för att vara marknadens bästa arbetsgivare
för marknadens bästa
vårdkonsulter.

    Anmäl intresse för att få mer information