Barnmorska

Vi på Docia söker ständigt duktiga och legitimerade barnmorskor för uppdrag runt om i Sverige. Vi har uppdrag med stor variation både geografiskt och uppläggmässigt. Som konsultbarnmorska hos oss är du aldrig ensam, vi finns med dig hela vägen.

Som anställd genom Docia får du

  • Frihet och flexibilitet
  • Personlig kontaktperson
  • Förmånliga villkor och bra lön
  • Kompetensutveckling och fortbildning

Vi på Docia söker ständigt duktiga och legitimerade barnmorskor för uppdrag runt om i Sverige. Vi har uppdrag med stor variation både geografiskt och uppläggmässigt. Som konsultbarnmorska hos oss är du aldrig ensam, vi finns med dig hela vägen. Vårt mål är att du ska trivas när du arbetar via oss och kommer göra allt vi kan för att säkerhetsställa att du har det bra samt utvecklas i rätt riktning.

På Docia lovar vi dig konkurrenskraftiga löner, kompetensutveckling, frihet och flexibilitet samt en personlig kontaktperson. Vi samarbetar med flertalet landsting och kommuner och kan därför erbjuda stora valmöjligheter när det gäller uppdrag. Vi vill tillsammans med dig förbättra vården!

Vi är välmedvetna att arbete inom vården kan bidra till stress och därför kommer vi ständigt följa upp för att se hur du trivs på arbetsplatsen. Gör som hundratals andra barnmorskor, skicka in din intresseanmälan eller kontakta en av våra fantastiska konsultchefer! Du kan även läsa mer under din medicinska inriktning. Upptäck fördelarna med Docia redan

Komi kontakt med oss

Läs några inspirerande historier om hur andra lyckades nå sina drömmål genom Docia

Veronica hittade rätt arbetsgivare

För Veronica var det stor skillnad när hon bytte från ett annat bemanningsföretag till Docia. Jag arbetade för ett annat bemanningsföretag tidigare, men när jag började på Docia 2016 kände jag att jag hittade rätt! Det är verkligen stor skillnad och jag känner mig klart mer uppskattad.

Läs hela Veronicas historia

Endast det bästa är gott nog

Vi vill vara den bästa arbetsgivaren för marknadens bästa vårdkonsulter. I alla kontakter du har med oss vill vi ge dig bäst möjliga service. Vi på Docia tar alltid ett extra steg för att du ska vara nöjd med oss. För oss är en nöjd konsult en bra konsult. Det är så vi arbetar för att göra svensk sjukvård ännu bättre.

Är du läkare, sjuksköterska eller arbetar inom tandvården?
Resan mot ett friare arbetsliv börjar hos oss.

Läs mer om hur vi arbetar

Vi vill ge tillbaka

Docia är stolt sponsor till Läkare utan gränser. Vår vision har alltid varit att återinvestera i vården, vilket skapar ett cirkulärt kretslopp. Vår verksamhet ska alltid stå i samklang med vad som utvecklar, prioriteras och efterfrågas i vården. Varje år väljer vi att stötta läkare utan gränser och deras fantastiska arbete med att hjälpa utsatta runtom i världen.

Läs mer om hur vi hjälper till

Docia är en arbetsgivare som geniunt bryr sig

För Veronica var det en stor skillnad när hon bytte från ett annat bemanningsföretag till Docia.
– Jag arbetade för ett annat bemanningsföretag, tidigare, men när jag började på Docia 2016 kände jag att jag äntligen hittade rätt. Det är verkligen stor skillnad och jag känner mig klart mer uppskattad.

Det är underbart att ha en arbetsgivare som genuint bryr sig om en och ser till att man trivs, alltid är tillgänglig och gör det lilla extra.

Läs mer om andra konsulters historia

En kontakt, ett ansvar
med vården i fokus

Vi arbetar aktivt för att vara marknadens bästa arbetsgivare
för marknadens bästa
vårdkonsulter.

    Anmäl intresse för att få mer information