Bemanningsbarnmorska – Bemanningsföretag för barnmorskor

Barnmorska hos Docia – jobba inom bemanning, med spännande uppdrag till den ersättningen du som barnmorska förtjänar!

Barnmorska

Som anställd genom Docia får du

 • Frihet och flexibilitet
 • Personlig kontaktperson
 • Förmånliga villkor och bra lön
 • Kompetensutveckling och fortbildning

Vi på Docia har lång erfarenhet av bemanning inom vården och har ett genuint intresse för dig som konsult och medarbetare hos oss. Som arbetsgivare ger vi dig bästa möjliga service och vi tror på dig som barnmorska! Vi finns här för att underlätta och stötta dig i din karriär, så du kan fokusera på att göra ett bra jobb!

Docias mål är att bli det bästa bemanningsföretaget för barnmorskor.

Att jobba som bemanningsbarnmorska

Barnmorska är en mycket viktig funktion i samhället och ett stort stöd för människor i olika livssituationer. Vi på Docia vill hjälpa dig att hjälpa andra! Som legitimerad barnmorska hos Docia utgår vi från dina behov och önskemål och du påverkar själv vilken inriktning, ort och omfattning på uppdrag som passar dig och din livssituation. Förutom fördelarna genom flexibilitet och bra ersättning för ditt arbete så ställer vi på Docia upp för dig och hjälper dig lyckas i ditt uppdrag!

Hur mycket får en barnmorska i lön 2023?

En hyrbarnmorska tjänar betydligt bättre än vad kommun och landsting erbjuder sina anställda barnmorskor. Vanligtvis ligger lönen för en barnmorska inom bemanning på mellan 63 000 kr och cirka 72 000kr i månaden. Du kan välja att gå som löntagare eller att fakturera genom eget bolag. Behöver du hjälp att starta upp ditt eget företag så hjälper vi självklart till!

Varför ska du välja Docia?

Som vårdkonsult hos Docia får du bland annat:

 • En arbetsgivare som genuint bryr och engagerar sig i din karriär
 • Konkurrenskraftig ersättning och bra villkor
 • Större frihet och flexibilitet
 • Uppskattning för din arbetsinsats
 • Kompetensutveckling
 • Personlig service från erfarna konsultchefer

För oss är det viktigt att veta vad du värderar i din karriär för att vi tillsammans ska nå dit. Den personliga relationen är för oss avgörande för att kunna ge bästa möjliga service och hitta de rätta uppdragen till just dig. Vi är väldigt måna om att du ska trivas hos oss och få tydlig information om uppdraget så att du kan göra ett så bra arbete som möjligt.

Hur börjar du som stafettbarnmorska?

Allt du behöver göra är att skicka in en intresseanmälan eller ta en direktkontakt med någon av våra konsultchefer, så har du tagit första steget! En av våra konsultchefer kommer sedan att bli din personliga kontakt och lära känna dig samt lyssna in vad som är viktigt för dig, både som person och medarbetare. Du kommer få svar på eventuella frågor kring rollen som konsult. När du insett fördelarna med att jobba inom bemanning så kommer vi att göra vårt bästa för att skräddarsy rätt uppdrag just för dig! Konsultchefens kommer också göra allt för att underlätta med allt praktiskt runt omkring för att du ska kunna fokusera bara på det du gör bäst – arbeta som barnmorska!

Lediga tjänster

Vi har lediga barnmorskeuppdrag just nu! Tveka inte att kontakta oss för att få veta mer och låta oss matcha dig med rätt uppdrag. Resan mot ett friare arbetsliv börjar hos oss, varmt välkommen in i Dociagänget!

Kom i kontakt med oss

Läs några inspirerande historier om hur andra lyckades nå sina drömjobb genom Docia

Ögonläkare - Bemanningsföretag för oftalmologer

Ögonläkare hos Docia – Vägen mot ditt nästa uppdrag till ersättningen du förtjänar, börjar hos oss!

Läs mer

Arbetsterapeut & Fysioterapeut - Bemanningsföretag för terapeuter

Arbetsterapeut & Fysioterapeut – Som bemanningskonsult hos oss styr du över ditt eget arbetsliv och din löneutveckling!

Läs mer

Endast det bästa är gott nog

Vi vill vara den bästa arbetsgivaren för marknadens bästa vårdkonsulter. I alla kontakter du har med oss vill vi ge dig bäst möjliga service. Vi på Docia tar alltid ett extra steg för att du ska vara nöjd med oss. För oss är en nöjd konsult en bra konsult. Det är så vi arbetar för att göra svensk sjukvård ännu bättre.

Är du läkare, sjuksköterska eller arbetar inom tandvården?
Resan mot ett friare arbetsliv börjar hos oss.

Läs mer om hur vi arbetar

Vi vill ge tillbaka

Docia är stolt sponsor till Läkare utan gränser. Vår vision har alltid varit att återinvestera i vården, vilket skapar ett cirkulärt kretslopp. Vår verksamhet ska alltid stå i samklang med vad som utvecklar, prioriteras och efterfrågas i vården. Varje år väljer vi att stötta läkare utan gränser och deras fantastiska arbete med att hjälpa utsatta runtom i världen.

Läs mer om hur vi hjälper till

Docia är en arbetsgivare som geniunt bryr sig

För Veronica var det en stor skillnad när hon bytte från ett annat bemanningsföretag till Docia.
– Jag arbetade för ett annat bemanningsföretag, tidigare, men när jag började på Docia 2016 kände jag att jag äntligen hittade rätt. Det är verkligen stor skillnad och jag känner mig klart mer uppskattad.

Det är underbart att ha en arbetsgivare som genuint bryr sig om en och ser till att man trivs, alltid är tillgänglig och gör det lilla extra.

Läs mer om andra konsulters historia

Bemanningsföretag inom vården

Vi arbetar aktivt för att vara marknadens bästa arbetsgivare
för marknadens bästa
vårdkonsulter.

  Anmäl intresse för att få mer information