Nilla uppskattade Docias värderingar

Jag kom till en punkt i livet där det var dags att själv få styra mitt liv, så jag bestämde mig för att säga upp min fasta tjänst och börja arbeta via bemanning.

  • Docia har bra värderingar
  • Docia gör det lilla extra
  • Docia är alltid tillgänglig
  • Docia strävar efter mitt bästa

 

Jag kom till en punkt i livet där det var dags att själv få styra mitt liv, så jag bestämde mig för att säga upp min fasta tjänst och börja arbeta via bemanning. Googlade på olika bemanningsföretag och Docias värderingar gjorde att jag föll för dem. Redan efter första kontakten blev jag väl emottagen och jag kände mig trygg från första stund. Hela verksamheten känns seriös!

Att lämna min fasta anställning och jobba via bemanning har gjort att jag får komma till olika verksamheter, fått lära mig nya saker samtidigt som jag får tillämpa mina egna kunskaper och förmedla min kompetens till de team jag tillhör.

Min kontaktperson på Docia finns bakom mig vart jag än är, vilken tid på dygnet som helst. Inför varje uppdrag känner jag att företaget strävar efter mitt bästa och vill tillmötesgå mina önskemål.

Med en skala från 1-5 där fem är bäst får min kontaktperson på Docia en klar 5a, hon strävar alltid efter att ge mig som konsult det lilla extra, allt ifrån peptalk till små meddelande, till att få mig att känna mig sedd. Hon är alltid tillgänglig och jag kunde inte önska mig en bättre kontaktperson.

Tack Docia, för allt ni ger mig!

Kom i kontakt med oss

Läs mer om hur det är att arbeta på Docia

Ögonläkare - Bemanningsföretag för oftalmologer

Ögonläkare hos Docia – Vägen mot ditt nästa uppdrag till ersättningen du förtjänar, börjar hos oss!

Läs mer

Arbetsterapeut & Fysioterapeut - Bemanningsföretag för terapeuter

Arbetsterapeut & Fysioterapeut – Som bemanningskonsult hos oss styr du över ditt eget arbetsliv och din löneutveckling!

Läs mer

Bemanningsbarnmorska - Bemanningsföretag för barnmorskor

Barnmorska hos Docia – jobba inom bemanning, med spännande uppdrag till den ersättningen du som barnmorska förtjänar!

Läs mer

Endast det bästa är gott nog

Vi vill vara den bästa arbetsgivaren för marknadens bästa vårdkonsulter. I alla kontakter du har med oss vill vi ge dig bäst möjliga service. Vi på Docia tar alltid ett extra steg för att du ska vara nöjd med oss. För oss är en nöjd konsult en bra konsult. Det är så vi arbetar för att göra svensk sjukvård ännu bättre.

Är du läkare, sjuksköterska eller arbetar inom tandvården?
Resan mot ett friare arbetsliv börjar hos oss.

Läs mer om hur vi arbetar

Vi vill ge tillbaka

Docia är stolt sponsor till Läkare utan gränser. Vår vision har alltid varit att återinvestera i vården, vilket skapar ett cirkulärt kretslopp. Vår verksamhet ska alltid stå i samklang med vad som utvecklar, prioriteras och efterfrågas i vården. Varje år väljer vi att stötta läkare utan gränser och deras fantastiska arbete med att hjälpa utsatta runtom i världen.

Läs mer om hur vi hjälper till

Docia är en arbetsgivare som geniunt bryr sig

För Veronica var det en stor skillnad när hon bytte från ett annat bemanningsföretag till Docia.
– Jag arbetade för ett annat bemanningsföretag, tidigare, men när jag började på Docia 2016 kände jag att jag äntligen hittade rätt. Det är verkligen stor skillnad och jag känner mig klart mer uppskattad.

Det är underbart att ha en arbetsgivare som genuint bryr sig om en och ser till att man trivs, alltid är tillgänglig och gör det lilla extra.

Läs mer om andra konsulters historia

Bemanningsföretag inom vården

Vi arbetar aktivt för att vara marknadens bästa arbetsgivare
för marknadens bästa
vårdkonsulter.

    Anmäl intresse för att få mer information