Pålitliga leveranser av
vårdpersonal

Vi arbetar aktivt för att vara marknadens ledande arbetsgivare
genom att erbjuda bästa möjliga service och matcha dina behov av kvalificerad personal.

  Låt oss kontakta dig för att berätta mer
  Jag söker

  Låt oss bli din pålitliga leverantör

  Ska er personal gå på föräldraledighet? Måste en plats tillsättas omgående för att någon plötsligt sagt upp sig? Har du precis startat en vårdcentral och behöver vårdpersonal omgående? Behoven kan komma plötsligt medan det vid andra tillfällen finns tid för planering. Oavsett vad så hjälper vi er!

  För dig som vårdgivare är vi en pålitlig leverantör som kan hjälpa dig med att skräddarsy smidiga lösningar som passar just din verksamhet. Vi har nära, goda och personliga relationer med alla våra konsulter och kan därför matcha såväl utifrån kompetens som personliga egenskaper. Hos Docia finner ni legitimerad personal utefter era behov, och självklart inom alla specialiteter. Hos oss finner ni läkare såväl som sjuksköterskor, undersköterskor och tandläkare. Vi ställer alltid höga krav på våra konsulter där vi gör noggranna kontroller och urval av kandidaterna. Vi vill att det ska vara enkelt att arbeta med oss; du efterfrågar personal, och vi tillgodoser pålitliga leveranser.

  Vi är otroligt stolta över att ha en så gedigen bas med erfarna och duktiga vårdkonsulter!

  Kontakta oss, vi ger alltid snabb respons

  Vårt mål

  Docia har ett mål att alltid kunna ge dig den bästa möjliga servisen vid varje kontakt samt hålla högsta möjliga kvalitet på våra tjänster. Vi drivs av viljan att öka kvalitén samt förbättra sjukvården till välfungerande och attraktiva arbetsplatser.
  Vi strävar efter att ständigt bredda och öka kompetensutbudet för våra uppdragsgivare samt se till att deras behov av kvalificerad vårdpersonal täcks.

  Läs mer om våra mål

  Kunden har ordet

  ”Det är första gången vi samarbetar med ett bemanningsföretag och Docia är otroligt lyhörda för våra behov. Ärliga och raka i sin kommunikation vilket jag som kund uppskattar och värdesätter. Det är bra kvalité på konsulterna ifrån Docia och dem gör verkligen sitt yttersta för att hjälpa oss.”

  Läs hela Pers historia

  Vi ger tillbaka

  Docia är stolt sponsor till Läkare utan gränser. Vår vision har alltid varit att återinvestera i vården, vilket skapar ett cirkulärt kretslopp. Vår verksamhet ska alltid stå i samklang med vad som utvecklar, prioriteras och efterfrågas i vården. Varje år väljer vi att stötta läkare utan gränser och deras fantastiska arbete med att hjälpa utsatta runtom i världen.

  Läs mer om hur vi hjälper till

  Håll dig uppdaterad utan krångligheter genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.