Tandvårdsbemanning

Vi på Docia söker ständigt duktiga tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister till uppdrag på kliniker runt om i landet. Vi bryr oss om dig och din karriär och vill kunna tillgodose dig med fler karriärmöjligheter.

Som anställd genom Docia får du

  • Frihet och flexibilitet
  • Personlig kontaktperson
  • Förmånliga villkor och bra lön
  • Kompetensutveckling och fortbildning

Vi på Docia söker ständigt duktiga tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister till uppdrag på kliniker runt om i landet. Vi bryr oss om dig och din karriär och vill kunna tillgodose dig med fler karriärmöjligheter. På Lediga jobb finner du ett litet urval av vilka tandvårdsuppdrag som vi har aktuellt just nu, du kan alltid följa oss där eller kontakta oss direkt för att hitta tandvårdsuppdrag efter dina önskemål och behov.

Som konsult väljer du själv om du vill arbeta som anställd eller fakturera genom eget bolag. Vi har två löneutbetalningstillfällen per månad till anställda konsulter. Vi dig konkurrenskraftiga löner, kompetensutveckling, frihet och flexibilitet samt en personlig kontaktperson. Vi, tillsammans med dig förbättrar tandvården!

Kom i kontakt med oss

Läs några inspirerande historier om hur andra lyckades nå sina drömjobb genom Docia

Ali-Reza trivs på Docia

Min kontaktperson på Docia får 5 stjänor av 5 möjliga!

Läs hela Ali-Rezas historia

Endast det bästa är gott nog

Vi vill vara den bästa arbetsgivaren för marknadens bästa vårdkonsulter. I alla kontakter du har med oss vill vi ge dig bäst möjliga service. Vi på Docia tar alltid ett extra steg för att du ska vara nöjd med oss. För oss är en nöjd konsult en bra konsult. Det är så vi arbetar för att göra svensk sjukvård ännu bättre.

Är du läkare, sjuksköterska eller arbetar inom tandvården?
Resan mot ett friare arbetsliv börjar hos oss.

Läs mer om hur vi arbetar

Vi vill ge tillbaka

Docia är stolt sponsor till Läkare utan gränser. Vår vision har alltid varit att återinvestera i vården, vilket skapar ett cirkulärt kretslopp. Vår verksamhet ska alltid stå i samklang med vad som utvecklar, prioriteras och efterfrågas i vården. Varje år väljer vi att stötta läkare utan gränser och deras fantastiska arbete med att hjälpa utsatta runtom i världen.

Läs mer om hur vi hjälper till

Docia är en arbetsgivare som geniunt bryr sig

För Veronica var det en stor skillnad när hon bytte från ett annat bemanningsföretag till Docia.
– Jag arbetade för ett annat bemanningsföretag, tidigare, men när jag började på Docia 2016 kände jag att jag äntligen hittade rätt. Det är verkligen stor skillnad och jag känner mig klart mer uppskattad.

Det är underbart att ha en arbetsgivare som genuint bryr sig om en och ser till att man trivs, alltid är tillgänglig och gör det lilla extra.

Läs mer om andra konsulters historia

Bemanningsföretag inom vården

Vi arbetar aktivt för att vara marknadens bästa arbetsgivare
för marknadens bästa
vårdkonsulter.

    Anmäl intresse för att få mer information