Sima är väldigt nöjd med Docia

Jag har arbetat på Aleris sedan januari 2014. Som verksamhetschef ansvarar jag för personal, ekonomi, arbetsmiljö, avtal, verksamhetsutvecklingen och många andra roliga arbetsuppgifter.
Jag har förmånen att arbeta med ett kompetent, engagerat och professionellt team på Aleris Axesshuset i Göteborg.

  • Docia är trevliga och personliga
  • Docia gör det lilla extra
  • Docia har bra kontaktpersoner
  • Docia snabba på återkoppling

Jag har arbetat på Aleris sedan januari 2014. Som verksamhetschef ansvarar jag för personal, ekonomi, arbetsmiljö, avtal, verksamhetsutvecklingen och många andra roliga arbetsuppgifter.
Jag har förmånen att arbeta med ett kompetent, engagerat och professionellt team på Aleris Axesshuset i Göteborg.

Jag har haft ett väldigt bra samarbete med Docia vilket för mig innebär en trevlig och snabb återkoppling men framförallt att ha en kontaktperson som får kännedom om verksamheten och dess behov. Docia utmärks genom den personliga kontakten man får med en person på företaget. Min kontaktperson på Docia sätter sig snabbt in i vår verksamhet och har en väldigt stor förståelse för snabba förändringar. Jag är gammaldags av mig och uppskattar att ringa, vilket för mig skapar mer värde, ökar effektivitet samt minskar feltolkningar. Men framförallt förbättrar relationen.

Vårdcentralen samarbetar endast med Docia

Samarbetet med Docia fungerar väldigt bra och något vi värdesätter väldigt högt med dem är hur de ger en skräddarsydd helhetslösning inför varje behov som behöver täckas.

Läs mer

Per berättar om sin upplevelse

Det är första gången vi samarbetar med ett bemanningsföretag och Docia är otroligt lyhörda för våra behov. Ärliga och raka i sin kommunikation vilket jag som kund uppskattar och värdesätter. Det är bra kvalité på konsulterna ifrån Docia och dem gör verkligen sitt yttersta för att hjälpa oss.

Läs mer

Endast det bästa är gott nog

Vi vill vara den bästa arbetsgivaren för marknadens bästa vårdkonsulter. I alla kontakter du har med oss vill vi ge dig bäst möjliga service. Vi på Docia tar alltid ett extra steg för att du ska vara nöjd med oss. För oss är en nöjd konsult en bra konsult. Det är så vi arbetar för att göra svensk sjukvård ännu bättre.

Är du läkare, sjuksköterska eller arbetar inom tandvården?
Resan mot ett friare arbetsliv börjar hos oss.

Läs mer om hur vi arbetar

Vi vill ge tillbaka

Docia är stolt sponsor till Läkare utan gränser. Vår vision har alltid varit att återinvestera i vården, vilket skapar ett cirkulärt kretslopp. Vår verksamhet ska alltid stå i samklang med vad som utvecklar, prioriteras och efterfrågas i vården. Varje år väljer vi att stötta läkare utan gränser och deras fantastiska arbete med att hjälpa utsatta runtom i världen.

Läs mer om hur vi hjälper till

Docia är en arbetsgivare som geniunt bryr sig

För Veronica var det en stor skillnad när hon bytte från ett annat bemanningsföretag till Docia.
– Jag arbetade för ett annat bemanningsföretag, tidigare, men när jag började på Docia 2016 kände jag att jag äntligen hittade rätt. Det är verkligen stor skillnad och jag känner mig klart mer uppskattad.

Det är underbart att ha en arbetsgivare som genuint bryr sig om en och ser till att man trivs, alltid är tillgänglig och gör det lilla extra.

Läs mer om andra konsulters historia

Bemanningsföretag inom vården

Vi arbetar aktivt för att vara marknadens bästa arbetsgivare
för marknadens bästa
vårdkonsulter.

    Anmäl intresse för att få mer information