Arbetsterapeut & Fysioterapeut – Bemanningsföretag för terapeuter

Arbetsterapeut & Fysioterapeut – Som bemanningskonsult hos oss styr du över ditt eget arbetsliv och din löneutveckling!

Barnmorska

Som anställd genom Docia får du

 • Frihet och flexibilitet
 • Personlig kontaktperson
 • Förmånliga villkor och bra lön
 • Kompetensutveckling och fortbildning

Har du funderat över hur det är att arbeta som Arbetsterapeut / Fysioterapeut inom bemanning? Vi på Docia utgår från dig och dina behov när vi hjälper dig att hitta ditt nästa spännande konsultuppdrag inom vårdbranschen. Vi har uppdrag i hela landet, på tex. vårdcentraler, sjukhus, äldreboende samt inom hemsjukvård. Tillsammans med dig vill vi förbättra vården i Sverige!

Vi bryr oss genuint om dig och finns här för att stötta dig framåt i din karriär inom bemanning! Den stora fördelen med att jobba som konsult inom bemanning är förutom möjlighet till variation och utveckling en högre ersättning. Dessutom hjälper vi dig med administration och praktiskt frågor som boende och resor om du väljer att arbeta på en annan ort.

Vi satsar på att bli det bästa bemanningsföretaget för arbetsterapeuter & fysioterapeuter.

Vilken ersättning har en Arbetsterapeut & Fysioterapeut inom bemanning 2024?

Löner varierar beroende på uppdragsort, tid på året, arbetsuppgifter och arbetsbelastning. En genomsnittlig lön för rollen som Arbetsterapeut / Fysioterapeut ligger vanligtvis mellan 48 000 kr och cirka 67 200 kr för ett heltidsuppdrag.

Varför ska du välja Docia?

Som hyrkonsult hos oss på Docia får du bland annat:

 • En arbetsgivare som genuint bryr och engagerar sig i din karriär
 • Konkurrenskraftig ersättning och bra villkor
 • Större frihet och flexibilitet
 • Uppskattning för din arbetsinsats
 • Kompetensutveckling
 • Personlig service från erfarna konsultchefer

För oss är det viktigt att veta vad du värderar i din karriär för att vi tillsammans ska nå dit. Den personliga relationen är för oss avgörande för att kunna ge bästa möjliga service och hitta de rätta uppdragen till just dig. Vi är väldigt måna om att du ska trivas hos oss och få tydlig information om uppdraget så att du kan göra ett så bra arbete som möjligt.

Hur blir du bemanningskonsult?

Våra erfarna konsultchefer finns redo att guida dig fram i konsultbranschen och kommer berätta mer om hur det är att jobba inom bemanning samt besvara alla eventuella frågor du har. Vi vill också lära känna dig, för att på bästa sätt kunna stötta och vägleda dig fram i din fortsatta karriär. För att komma i kontakt med oss kan du mejla ringa eller bara göra en intresseanmälan i formuläret, så ringer vi upp dig!

Lediga tjänster

Vi har just nu flera lediga tjänster för bemanningsterapeuter! Tveka inte att kontakta oss redan idag, så berättar våra konsultchefer mer och matchar dig med ditt nästa spännande uppdrag redan imorgon eller när det passar dig!

Kom i kontakt med oss

Läs några inspirerande historier om hur andra lyckades nå sina drömjobb genom Docia

Ögonläkare - Bemanningsföretag för oftalmologer

Ögonläkare hos Docia – Vägen mot ditt nästa uppdrag till ersättningen du förtjänar, börjar hos oss!

Läs mer

Bemanningsbarnmorska - Bemanningsföretag för barnmorskor

Barnmorska hos Docia – jobba inom bemanning, med spännande uppdrag till den ersättningen du som barnmorska förtjänar!

Läs mer

Endast det bästa är gott nog

Vi vill vara den bästa arbetsgivaren för marknadens bästa vårdkonsulter. I alla kontakter du har med oss vill vi ge dig bäst möjliga service. Vi på Docia tar alltid ett extra steg för att du ska vara nöjd med oss. För oss är en nöjd konsult en bra konsult. Det är så vi arbetar för att göra svensk sjukvård ännu bättre.

Är du läkare, sjuksköterska eller arbetar inom tandvården?
Resan mot ett friare arbetsliv börjar hos oss.

Läs mer om hur vi arbetar

Vi vill ge tillbaka

Docia är stolt sponsor till Läkare utan gränser. Vår vision har alltid varit att återinvestera i vården, vilket skapar ett cirkulärt kretslopp. Vår verksamhet ska alltid stå i samklang med vad som utvecklar, prioriteras och efterfrågas i vården. Varje år väljer vi att stötta läkare utan gränser och deras fantastiska arbete med att hjälpa utsatta runtom i världen.

Läs mer om hur vi hjälper till

Docia är en arbetsgivare som geniunt bryr sig

För Veronica var det en stor skillnad när hon bytte från ett annat bemanningsföretag till Docia.
– Jag arbetade för ett annat bemanningsföretag, tidigare, men när jag började på Docia 2016 kände jag att jag äntligen hittade rätt. Det är verkligen stor skillnad och jag känner mig klart mer uppskattad.

Det är underbart att ha en arbetsgivare som genuint bryr sig om en och ser till att man trivs, alltid är tillgänglig och gör det lilla extra.

Läs mer om andra konsulters historia

Bemanningsföretag inom vården

Vi arbetar aktivt för att vara marknadens bästa arbetsgivare
för marknadens bästa
vårdkonsulter.

  Anmäl intresse för att få mer information