Konsultpsykiatri – Bemanningsföretag för psykiatriker

Psykiatriker hos Docia – Ditt nästa spännande och välbetalda uppdrag finns hos oss på Docia!

Allmänspecialist

Som anställd genom Docia får du

  • Frihet och flexibilitet
  • Personlig kontaktperson
  • Förmånliga villkor och bra lön
  • Kompetensutveckling och fortbildning

Vi söker duktiga läkare till psykiatrin som tillsammans med oss vill förbättra vården i Sverige! Vi har uppdrag inom Psykiatri, Barn- och ungdomspsykiatri, Rättspsykiatri och Äldrepsykiatri.

Docia är ett väletablerat bemanningsföretag som strävar efter att vara marknadens bästa bemanningsföretaget för psykiatriker med marknadens bästa vårdkonsulter. Vi bryr oss genuint om dig och kommer att stötta dig i din karriär framåt som psykiatriker!

Hur är det att jobba inom bemanning i psykiatri?

Som stafettläkare inom psykiatri har du stor flexibilitet att själv välja vilka uppdrag du vill ta utifrån inriktning, ort och omfattning. Förutom möjlighet till variation och utveckling så erbjuder rollen som bemanningskonsult också en hög ersättning. Vi på Docia finns här som en trygghet för dig och hjälper dig med allt praktiskt så att du enbart behöver fokusera på att göra ett bra jobb när du är i tjänst!

Vilken ersättning har en psykiatriker inom bemanning? – Löner 2024

Genom Docia kan själv välja om du vill gå som löntagare eller fakturera via eget bolag. För uppdrag inom psykiatri varierar ersättningen lite beroende på uppdragsort, tid på året, arbetsuppgifter och arbetsbelastning. Genomsnittlig lön för ett heltidsuppdrag ligger vanligtvis mellan cirka 80 000kr och 170 000kr. Kontakta oss gärna om du är nyfiken på hur mycket du kan fakturera om du har eget bolag!

Varför ska du välja Docia?

Som vårdkonsult hos Docia får du bland annat:

• En arbetsgivare som genuint bryr och engagerar sig i din karriär
• Konkurrenskraftig ersättning och bra villkor
• Större frihet och flexibilitet
• Uppskattning för din arbetsinsats
• Kompetensutveckling
• Personlig service från erfarna konsultchefer

För oss är det viktigt att veta vad du värderar i din karriär för att vi tillsammans ska nå dit. Den personliga relationen är för oss avgörande för att kunna ge bästa möjliga service och hitta de rätta uppdragen till just dig. Vi är väldigt måna om att du ska trivas hos oss och få tydlig information om uppdraget så att du kan göra ett så bra arbete som möjligt.

Hur blir jag bemanningskonsult?

Vi har professionella konsultchefer tillgängliga för att berätta mer om hur det är att jobba som konsult inom vården. Genom att skicka en intresseanmälan till Docia tilldelas du en personlig konsultchef som är nyfiken på att få veta mer om dig och hur du vill att din karriär formas framåt. När vi lärt känna dig och du har fått svar på eventuella frågor kommer vi att göra vårt bästa för att skräddarsy rätt uppdrag för just dig. Vi ser fram emot att välkomna dig som Docia-konsult!

Lediga tjänster

Vi har just nu flera lediga tjänster för psykiatriker! Våra konsultchefer berättar gärna mer och matchar dig med rätt uppdrag för dig. Tveka inte att kontakta oss redan idag, för att börja ditt nästa spännande uppdrag redan imorgon eller när det passar dig!

Kom i kontakt med oss

Läs några inspirerande historier om hur andra lyckades nå sina drömjobb genom Docia

IVA-sjuksköterska - Bemanningsföretag för intensivvårdssjuksköterskor

IVA-sjuksköterska inom Bemanning – Docia hjälper dig till ditt nästa uppdrag med ersättningen som vårdpersonal förtjänar!

Läs mer

Operationssjuksköterska - Bemanningsföretag för operationssjuksköterskor

Operationssjuksköterska hos Docia – genom oss får du möjlighet till stor flexibilitet samt bra villkor och hög ersättning!

Läs mer

Endast det bästa är gott nog

Vi vill vara den bästa arbetsgivaren för marknadens bästa vårdkonsulter. I alla kontakter du har med oss vill vi ge dig bäst möjliga service. Vi på Docia tar alltid ett extra steg för att du ska vara nöjd med oss. För oss är en nöjd konsult en bra konsult. Det är så vi arbetar för att göra svensk sjukvård ännu bättre.

Är du läkare, sjuksköterska eller arbetar inom tandvården?
Resan mot ett friare arbetsliv börjar hos oss.

Läs mer om hur vi arbetar

Vi vill ge tillbaka

Docia är stolt sponsor till Läkare utan gränser. Vår vision har alltid varit att återinvestera i vården, vilket skapar ett cirkulärt kretslopp. Vår verksamhet ska alltid stå i samklang med vad som utvecklar, prioriteras och efterfrågas i vården. Varje år väljer vi att stötta läkare utan gränser och deras fantastiska arbete med att hjälpa utsatta runtom i världen.

Läs mer om hur vi hjälper till

Docia är en arbetsgivare som geniunt bryr sig

För Veronica var det en stor skillnad när hon bytte från ett annat bemanningsföretag till Docia.
– Jag arbetade för ett annat bemanningsföretag, tidigare, men när jag började på Docia 2016 kände jag att jag äntligen hittade rätt. Det är verkligen stor skillnad och jag känner mig klart mer uppskattad.

Det är underbart att ha en arbetsgivare som genuint bryr sig om en och ser till att man trivs, alltid är tillgänglig och gör det lilla extra.

Läs mer om andra konsulters historia

Bemanningsföretag inom vården

Vi arbetar aktivt för att vara marknadens bästa arbetsgivare
för marknadens bästa
vårdkonsulter.

    Anmäl intresse för att få mer information