IVA-sjuksköterska – Bemanningsföretag för intensivvårdssjuksköterskor

IVA-sjuksköterska inom Bemanning – Docia hjälper dig till ditt nästa uppdrag med ersättningen som vårdpersonal förtjänar!

Allmänspecialist

Som anställd genom Docia får du

 • Frihet och flexibilitet
 • Personlig kontaktperson
 • Förmånliga villkor och bra lön
 • Kompetensutveckling och fortbildning

Värderar du frihet, hög ersättning och nya möjligheter och letar efter det bästa bemanningsföretaget för intensivvårdssjuksköterskor? Då är ett uppdrag inom bemanning genom Docia rätta vägen för dig! Vi tror på dig och gör allt för att stötta dig när du antar din nästa utmaning.

Som specialistsjuksköterska inom intensivvård gör du ett mycket viktigt jobb! Tillsammans med dig vill vi på Docia vara med och förbättra vården i Sverige! Vi bryr oss genuint om dig som konsult och finns här för att underlätta allt praktiskt, så att du helt kan fokusera på att göra ett bra jobb inom vården.

Hur är det att arbeta inom bemanning som intensivvårdssjuksköterska?

Genom Docia får du en personlig konsultchef som lär känna dig och dina behov. Vi hjälper dig sedan att skräddarsy ditt nästa vårduppdrag baserat på vad som är viktigt för dig. Som konsult inom bemanning har du flexibilitet att själv kunna välja vilka uppdrag du vill ta, både vad gäller inriktning, ort och omfattning. Docia har uppdrag över hela landet, både kortare och mer långsiktiga.

Vad tjänar en intensivvårdssjuksköterska 2023?

Som hyrsjuksköterska inom intensivvården varierar ersättningen lite utifrån uppdragsort, arbetsuppgifter och ansvarsområden inom uppdraget. Genomsnittlig lön för en hyrspecialistsjuksköterska hos oss på Docia ligger ungefär mellan 60 000 kr och 92 000 kr i månaden. Om du föredrar att fakturera genom eget bolag är det inget problem!

Hör gärna av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Varför ska du välja Docia?

Docia har arbetat med bemanning av sjuksköterskor i många år och vi har alltid konsulten i fokus. Vi har många värdefulla kontakter i branschen samt mycket förmånliga avtal.

Som vårdkonsult hos Docia får du bland annat:

 • En arbetsgivare som genuint bryr och engagerar sig i din karriär
 • Konkurrenskraftig ersättning och bra villkor
 • Större frihet och flexibilitet
 • Uppskattning för din arbetsinsats
 • Kompetensutveckling
 • Personlig service från erfarna konsultchefer

För oss är det viktigt att veta vad du värderar i din karriär för att vi tillsammans ska nå dit. Den personliga relationen är för oss avgörande för att kunna ge bästa möjliga service och hitta de rätta uppdragen till just dig. Vi är väldigt måna om att du ska trivas hos oss och få tydlig information om uppdraget så att du kan göra ett så bra arbete som möjligt.

Hur börjar du som bemanningssjuksköterska?

Genom ett mejl, samtal eller en intresseanmälan har du tagit första steget mot att bli specialist-hyrsjuksköterska. Våra professionella konsultchefer kommer att berätta mer om hur det är att arbeta som konsult och alla fördelar det medför. Konsultcheferna kan även besvara eventuella frågor och när ni har en gemensam bild av hur vägen framåt ska se ut så kommer du att matchas mer uppdrag som passar just dig! Vi ser fram emot att välkomna dig till rollen som konsultsjuksköterska på Docia.

Lediga tjänster just nu

Vi har lediga tjänster för intensivvårdssjuksköterskor och våra konsultchefer finns tillgängliga för att matcha dig med rätt uppdrag. Tveka inte att höra av dig till oss på Docia idag för att ta första steget och börja ditt nya drömjobb imorgon eller när det passar dig!

Kom i kontakt med oss

Läs några inspirerande historier om hur andra lyckades nå sina drömjobb genom Docia

Konsultpsykiatri - Bemanningsföretag för psykiatriker

Psykiatriker hos Docia – Ditt nästa spännande och välbetalda uppdrag finns hos oss på Docia!

Läs mer

Operationssjuksköterska - Bemanningsföretag för operationssjuksköterskor

Operationssjuksköterska hos Docia – genom oss får du möjlighet till stor flexibilitet samt bra villkor och hög ersättning!

Läs mer

Endast det bästa är gott nog

Vi vill vara den bästa arbetsgivaren för marknadens bästa vårdkonsulter. I alla kontakter du har med oss vill vi ge dig bäst möjliga service. Vi på Docia tar alltid ett extra steg för att du ska vara nöjd med oss. För oss är en nöjd konsult en bra konsult. Det är så vi arbetar för att göra svensk sjukvård ännu bättre.

Är du läkare, sjuksköterska eller arbetar inom tandvården?
Resan mot ett friare arbetsliv börjar hos oss.

Läs mer om hur vi arbetar

Vi vill ge tillbaka

Docia är stolt sponsor till Läkare utan gränser. Vår vision har alltid varit att återinvestera i vården, vilket skapar ett cirkulärt kretslopp. Vår verksamhet ska alltid stå i samklang med vad som utvecklar, prioriteras och efterfrågas i vården. Varje år väljer vi att stötta läkare utan gränser och deras fantastiska arbete med att hjälpa utsatta runtom i världen.

Läs mer om hur vi hjälper till

Docia är en arbetsgivare som geniunt bryr sig

För Veronica var det en stor skillnad när hon bytte från ett annat bemanningsföretag till Docia.
– Jag arbetade för ett annat bemanningsföretag, tidigare, men när jag började på Docia 2016 kände jag att jag äntligen hittade rätt. Det är verkligen stor skillnad och jag känner mig klart mer uppskattad.

Det är underbart att ha en arbetsgivare som genuint bryr sig om en och ser till att man trivs, alltid är tillgänglig och gör det lilla extra.

Läs mer om andra konsulters historia

Bemanningsföretag inom vården

Vi arbetar aktivt för att vara marknadens bästa arbetsgivare
för marknadens bästa
vårdkonsulter.

  Anmäl intresse för att få mer information