Operationssjuksköterska – Bemanningsföretag för operationssjuksköterskor

Operationssjuksköterska hos Docia – genom oss får du möjlighet till stor flexibilitet samt bra villkor och hög ersättning!

Allmänspecialist

Som anställd genom Docia får du

  • Frihet och flexibilitet
  • Personlig kontaktperson
  • Förmånliga villkor och bra lön
  • Kompetensutveckling och fortbildning

Är du operationssjuksköterska och nyfiken på hur det är att jobba inom bemanning? Då har du kommit rätt! Vi på Docia är ett av de bästa bemanningsföretagen för operationssjuksköterskor med många års erfarenhet inom vårdbranschen. Vi jobbar aktivt för att vara marknadens ledande arbetsgivare för marknadens bästa vårdkonsulter och finns här för dig som vill hitta ditt nästa välbetalda drömuppdrag! Tillsammans med dig vill vi förbättra vården i Sverige!

Hur är det att arbeta som bemanningssjuksköterska?

Som bemanningssjuksköterska hos Docia har du flexibilitet genom att själv kunna välja vilka uppdrag du vill ta, både vad gäller inriktning, ort, omfattning och placering. Samtidigt har du trygghet i en arbetsgivare som genuint bryr sig om dig och den viktiga balansen mellan din livssituation och karriär. Vårdbristen gör att det ständigt finns nya, spännande uppdrag tillgängliga, till den ersättningen som vårdpersonal förtjänar!

Operationssjuksköterska – Så här ser lönen ut 2024

Lönen för en operationssjuksköterska varierar lite utifrån faktorer som uppdragsort, tid på året, arbetsuppgifter och arbetsbelastningen på placeringen. Den genomsnittliga lönen som hyrsjuksköterska inom operation hos Docia ligger på mellan cirka 60 000 kr och 92 000 kr i månaden. När du arbetar genom oss väljer du själv om du vill ha lön eller om du föredrar att fakturera genom eget bolag. Tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Varför ska du välja Docia?

Som konsultsjuksköterska hos Docia får du bland annat:

• En arbetsgivare som genuint bryr och engagerar sig i din karriär
• Konkurrenskraftig ersättning och bra villkor
• Större frihet och flexibilitet
• Uppskattning för din arbetsinsats
• Kompetensutveckling
• Personlig service från erfarna konsultchefer

För oss är det viktigt att veta vad du värderar i din karriär för att vi tillsammans ska nå dit. Den personliga relationen är för oss avgörande för att kunna ge bästa möjliga service och hitta de rätta uppdragen till just dig. Vi är väldigt måna om att du ska trivas hos oss och få tydlig information om uppdraget så att du kan göra ett så bra arbete som möjligt.

Hur börjar du som bemanningssjuksköterska?

För att vägleda dig har vi professionella konsultchefer som finns redo att berätta mer om hur det är att jobba som bemanningssjuksköterska samt ställa frågor till dig för att lär känna dig, dina behov och dina önskemål för att utifrån det kunna skräddarsy ditt nästa uppdrag! Konsultcheferna kan också besvara eventuella frågor och funderingar kring branschen och vad det innebär att vara konsult. När du insett att det här är vägen framåt för dig och din karriär så fixar vi allt praktisk runtomkring så att du bara kan fokusera på det du gör bäst – arbeta inom vården! Vi ser fram emot att välkomna dig med öppna armar till rollen som Docia-konsult!

Lediga tjänster just nu

Vi har tillgängliga uppdrag för operationssjuksköterskor i hela Sverige och våra konsultchefer finns tillgängliga för att matcha just dig med rätt uppdrag. Gör som hundratals andra inom vården, höra av dig till oss på Docia idag för att börja ditt nya arbete imorgon eller när det passar dig!

Kom i kontakt med oss

Läs några inspirerande historier om hur andra lyckades nå sina drömjobb genom Docia

IVA-sjuksköterska - Bemanningsföretag för intensivvårdssjuksköterskor

IVA-sjuksköterska inom Bemanning – Docia hjälper dig till ditt nästa uppdrag med ersättningen som vårdpersonal förtjänar!

Läs mer

Konsultpsykiatri - Bemanningsföretag för psykiatriker

Psykiatriker hos Docia – Ditt nästa spännande och välbetalda uppdrag finns hos oss på Docia!

Läs mer

Endast det bästa är gott nog

Vi vill vara den bästa arbetsgivaren för marknadens bästa vårdkonsulter. I alla kontakter du har med oss vill vi ge dig bäst möjliga service. Vi på Docia tar alltid ett extra steg för att du ska vara nöjd med oss. För oss är en nöjd konsult en bra konsult. Det är så vi arbetar för att göra svensk sjukvård ännu bättre.

Är du läkare, sjuksköterska eller arbetar inom tandvården?
Resan mot ett friare arbetsliv börjar hos oss.

Läs mer om hur vi arbetar

Vi vill ge tillbaka

Docia är stolt sponsor till Läkare utan gränser. Vår vision har alltid varit att återinvestera i vården, vilket skapar ett cirkulärt kretslopp. Vår verksamhet ska alltid stå i samklang med vad som utvecklar, prioriteras och efterfrågas i vården. Varje år väljer vi att stötta läkare utan gränser och deras fantastiska arbete med att hjälpa utsatta runtom i världen.

Läs mer om hur vi hjälper till

Docia är en arbetsgivare som geniunt bryr sig

För Veronica var det en stor skillnad när hon bytte från ett annat bemanningsföretag till Docia.
– Jag arbetade för ett annat bemanningsföretag, tidigare, men när jag började på Docia 2016 kände jag att jag äntligen hittade rätt. Det är verkligen stor skillnad och jag känner mig klart mer uppskattad.

Det är underbart att ha en arbetsgivare som genuint bryr sig om en och ser till att man trivs, alltid är tillgänglig och gör det lilla extra.

Läs mer om andra konsulters historia

Bemanningsföretag inom vården

Vi arbetar aktivt för att vara marknadens bästa arbetsgivare
för marknadens bästa
vårdkonsulter.

    Anmäl intresse för att få mer information