Vårt mål

Docia har som mål att alltid kunna ge er verksamhet den bästa möjliga servicen vid varje kontakt samt hålla högsta möjliga kvalitet på våra tjänster. Vi drivs av viljan att öka kvalitén samt förbättra sjukvården till en välfungerande och attraktiv arbetsplats.
Vi strävar efter att ständigt bredda och öka kompetensutbudet för våra uppdragsgivare samt se till att deras behov av kvalificerad vårdpersonal täcks.

Nyckeln till en funderande verksamhet är nöjd personal. Med specialistkunskap och noggranna rutiner för behörighetskontroll och kompetens strävar vi efter att matcha våra kunders kravprofil med rätt konsult. Inför tillsättning av uppdrag utförs ett noggrant urval av kandidater för att just ni ska få rätt person på rätt plats.

Vårt mål som bemanningsföretag är att er verksamhet ska fungera som vanligt även om er ordinariepersonal är frånvarande av diverse anledningar. Vårt team jobbar alltid för att hjälpa till att hitta den bästa lösningen för kundens unika situation. Vi har trygga processer och uppföljningar, fantastiska vårdkonsulter och engagerade konsultchefer. Hela vår process styrs av våra värderingar, Service, Personligt engagemang och Kvalitet. Som i sin tur gör att du som kund får en snabb återkoppling, en personlig kontaktperson och ett stort engagemang!

Endast det bästa är gott nog

Vi vill vara den bästa arbetsgivaren för marknadens bästa vårdkonsulter. I alla kontakter du har med oss vill vi ge dig bäst möjliga service. Vi på Docia tar alltid ett extra steg för att du ska vara nöjd med oss. För oss är en nöjd konsult en bra konsult. Det är så vi arbetar för att göra svensk sjukvård ännu bättre.

Är du läkare, sjuksköterska eller arbetar inom tandvården?
Resan mot ett friare arbetsliv börjar hos oss.

Läs mer om hur vi arbetar

Vi vill ge tillbaka

Docia är stolt sponsor till Läkare utan gränser. Vår vision har alltid varit att återinvestera i vården, vilket skapar ett cirkulärt kretslopp. Vår verksamhet ska alltid stå i samklang med vad som utvecklar, prioriteras och efterfrågas i vården. Varje år väljer vi att stötta läkare utan gränser och deras fantastiska arbete med att hjälpa utsatta runtom i världen.

Läs mer om hur vi hjälper till

Docia är en arbetsgivare som geniunt bryr sig

För Veronica var det en stor skillnad när hon bytte från ett annat bemanningsföretag till Docia.
– Jag arbetade för ett annat bemanningsföretag, tidigare, men när jag började på Docia 2016 kände jag att jag äntligen hittade rätt. Det är verkligen stor skillnad och jag känner mig klart mer uppskattad.

Det är underbart att ha en arbetsgivare som genuint bryr sig om en och ser till att man trivs, alltid är tillgänglig och gör det lilla extra.

Läs mer om andra konsulters historia

Bemanningsföretag inom vården

Vi arbetar aktivt för att vara marknadens bästa arbetsgivare
för marknadens bästa
vårdkonsulter.

    Anmäl intresse för att få mer information