Kunden har ordet

Jag har jobbat på läkarhuset sedan 2017, är sjuksköterska och jobbar numera som verksamhetschef och delägare är vårdcentralen och Rehab.

Jag har samarbetat med Docia under en längre tid och har fått hjälp med både sjuksköterske- och läkarbemanning. Samarbetet fungerar väldigt bra och något jag värdesätter väldigt högt med dem är hur de ger en skräddarsydd helhetslösning inför varje behov som behöver täckas. Jag har arbetat med flera bemanningsföretag och jag måste ändå säga att Docia ligger i framkant vad gäller återkoppling och snabba åtgärder. Personalen på Docia är skämtsam och lätt att ha och göra med, man märker tydligt att företaget präglas av deras värderingar där bland annat personlig kontakt och engagemang ingår. Docia är ett företag som gör det lilla extra för sina kunder och konsulter.