Sjuksköterska

Vi på Docia söker ständigt duktiga och legitimerade sjuksköterskor för uppdrag runt om i Sverige. Vi har uppdrag med stor variation både geografiskt och uppläggmässigt. Som konsultsjuksköterska hos oss är du aldrig ensam, vi finns med dig hela vägen.

Som anställd genom Docia får du

  • Frihet och flexibilitet
  • Personlig kontaktperson
  • Förmånliga villkor och bra lön
  • Kompetensutveckling och fortbildning

Vi på Docia söker ständigt duktiga och legitimerade sjuksköterskor för uppdrag runt om i Sverige. Vi har uppdrag med stor variation både geografiskt och uppläggmässigt. Som konsultsjuksköterska hos oss är du aldrig ensam, vi finns med dig hela vägen. Vårt mål är att du ska trivas när du arbetar via oss och kommer göra allt vi kan för att säkerhetsställa att du har det bra samt utvecklas i rätt riktning.

På Docia lovar vi dig konkurrenskraftiga löner, kompetensutveckling, frihet och flexibilitet samt en personlig kontaktperson. Vi samarbetar med flertalet landsting och kommuner och kan därför erbjuda stora valmöjligheter när det gäller uppdrag. Vi vill tillsammans med dig förbättra vården!

För oss är det viktigt att veta vad du värderar i ditt yrkesliv för att vi tillsammans skall nå dit. Den personliga relationen är för oss avgörande för att kunna ge bästa möjliga service och hitta de rätta uppdragen till just dig. Vi är väldigt måna om att du ska trivas hos oss och få tydlig information om uppdraget så att du kan göra ett så bra arbete som möjligt

Vi är välmedvetna att arbete inom vården kan bidra till stress och därför kommer vi ständigt följa upp för att se hur du trivs på arbetsplatsen. Gör som hundratals andra sjuksköterskor, skicka in din intresseanmälan eller kontakta en av våra fantastiska konsultchefer! Du kan även läsa mer under din medicinska inriktning. Upptäck fördelarna med Docia redan idag.

Kom i kontakt med oss

Läs några inspirerande historier om hur andra lyckades nå sina drömmål genom Docia

Nilla uppskattade Docias värderingar

Jag kom till en punkt i livet där det var dags att själv få styra mitt liv, så jag bestämde mig för att säga upp min fasta tjänst och börja arbeta via bemanning.

Läs hela Nillas historia

Endast det bästa är gott nog

Vi vill vara den bästa arbetsgivaren för marknadens bästa vårdkonsulter. I alla kontakter du har med oss vill vi ge dig bäst möjliga service. Vi på Docia tar alltid ett extra steg för att du ska vara nöjd med oss. För oss är en nöjd konsult en bra konsult. Det är så vi arbetar för att göra svensk sjukvård ännu bättre.

Är du läkare, sjuksköterska eller arbetar inom tandvården?
Resan mot ett friare arbetsliv börjar hos oss.

Läs mer om hur vi arbetar

Vi vill ge tillbaka

Docia är stolt sponsor till Läkare utan gränser. Vår vision har alltid varit att återinvestera i vården, vilket skapar ett cirkulärt kretslopp. Vår verksamhet ska alltid stå i samklang med vad som utvecklar, prioriteras och efterfrågas i vården. Varje år väljer vi att stötta läkare utan gränser och deras fantastiska arbete med att hjälpa utsatta runtom i världen.

Läs mer om hur vi hjälper till

Docia är en arbetsgivare som geniunt bryr sig

För Veronica var det en stor skillnad när hon bytte från ett annat bemanningsföretag till Docia.
– Jag arbetade för ett annat bemanningsföretag, tidigare, men när jag började på Docia 2016 kände jag att jag äntligen hittade rätt. Det är verkligen stor skillnad och jag känner mig klart mer uppskattad.

Det är underbart att ha en arbetsgivare som genuint bryr sig om en och ser till att man trivs, alltid är tillgänglig och gör det lilla extra.

Läs mer om andra konsulters historia

En kontakt, ett ansvar
med vården i fokus

Vi arbetar aktivt för att vara marknadens bästa arbetsgivare
för marknadens bästa
vårdkonsulter.

    Anmäl intresse för att få mer information