Hematologi

Vi på Docia sjukvårdsbemanning bemannar med hematologer  runt om i hela Sverige. Vi söker ständigt specialistläkare för kommande uppdrag. Vi ser alltid till att matcha ihop vårdgivarens behov mot konsultens önskemål för att kunna tillgodose er på bästa möjliga vis. För oss på Docia är det viktigt att samarbetet mellan vårdgivare och konsult fungerar bra.

Ett gott samarbete och bra arbetsklimat är inget som gör sig självt. Det är något som vi skapar tillsammans.

Skicka in en intresseanmälan så kontaktar en av våra konsultchefer dig för att ge dig mer information om erbjudandet. Vi ser fram emot ett långt samarbete med er!

Endast det bästa är gott nog

Vi vill vara den bästa arbetsgivaren för marknadens bästa vårdkonsulter. I alla kontakter du har med oss vill vi ge dig bäst möjliga service. Vi på Docia tar alltid ett extra steg för att du ska vara nöjd med oss. För oss är en nöjd konsult en bra konsult. Det är så vi arbetar för att göra svensk sjukvård ännu bättre.

Är du läkare, sjuksköterska eller arbetar inom tandvården?
Resan mot ett friare arbetsliv börjar hos oss.

Läs mer om hur vi arbetar

Vi vill ge tillbaka

Docia är stolt sponsor till Läkare utan gränser. Vår vision har alltid varit att återinvestera i vården, vilket skapar ett cirkulärt kretslopp. Vår verksamhet ska alltid stå i samklang med vad som utvecklar, prioriteras och efterfrågas i vården. Varje år väljer vi att stötta läkare utan gränser och deras fantastiska arbete med att hjälpa utsatta runtom i världen.

Läs mer om hur vi hjälper till

Docia är en arbetsgivare som geniunt bryr sig

För Veronica var det en stor skillnad när hon bytte från ett annat bemanningsföretag till Docia.
– Jag arbetade för ett annat bemanningsföretag, tidigare, men när jag började på Docia 2016 kände jag att jag äntligen hittade rätt. Det är verkligen stor skillnad och jag känner mig klart mer uppskattad.

Det är underbart att ha en arbetsgivare som genuint bryr sig om en och ser till att man trivs, alltid är tillgänglig och gör det lilla extra.

Läs mer om andra konsulters historia

En kontakt, ett ansvar
med vården i fokus

Vi arbetar aktivt för att vara marknadens bästa arbetsgivare
för marknadens bästa
vårdkonsulter.

Anmäl intresse för att få mer information